A nitro tam asi fakt nebylo, Zdeno. To bychom zřejmě viděli více nežli jen start...a pak tmu....

Tak urcite. A to tam byl i bejvalej golf od Kamila.. Vedel jsem kde byla chyba v Prerove a tu jsem opravil.JasteR píše:..koukam ze prevzali pravidla DC, kez by to tak bylo vsude.. jinak gratualce vitezum ... koukam, ze si mel lepci cas jak konkurencni cupra..
a co od toho cekas na 200m. auto mam tezsi o 400 kg .jédu na 18 kolech .na takove kratke trate uz jezdit nebudu..pak si nemusim pripadat hloupe.radeji si zajdu na krasnych 400m a pro jistotu nazuju sliky .je problem prenest 520nm na predohrab.TDIfun píše:
v teto kategorii bych vypichnul clena se seatem ibizou 3misto, kterej jen s tryskama PP764 a bez upravy jednotky pojel i marenu, uprava jednotky se teprve chysta, takze muzeme cekat zajimave casy na sprintech pokud se bude ucasnit.
Furt jen becite. A kdyz se jede 400m tak tam nejedes,nebo je to.daleko. Videl jsi tu krasnou oktu na prodej?? 4x4 ]:->TDIPOWER píše:Ale dnes už je to trochu jinde, nemyslíš?
pokud pojedes s nitrem mozna, jinak asi ne... :-ppp i kdyz v Mimoni jsi jel s nitrem a i tak jsem mel lepsi cas myslim...TDIPOWER píše:Starej se o sebe voeNa 400 dostaneš náklad!
![]()
![]()
![]()