Aka je vasa maximalka?
- subz3ro_tdi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aka je vasa maximalka?
Jozef: no ostra vacka tomu vie nahnat otacky do cerveneho..... akurat neviem, co by mu vtedy ukazoval budik EGT keby ho tam mal ako TDIPower... asi by sla hned noha dole z plynu 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Taky přispěju. Dlouhá rovina, pneu 245/45/18 na tachometru kousek za 260. Je to z minulýho léta.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ako poznam rikiho 18 tak on by to podrzal aj na 1000 a povedal vsak to cosi musi vydrzat.kurva nie?subz3ro_tdi píše:Jozef: no ostra vacka tomu vie nahnat otacky do cerveneho..... akurat neviem, co by mu vtedy ukazoval budik EGT keby ho tam mal ako TDIPower... asi by sla hned noha dole z plynu

VW passat B6 chip D-Racing
To je vole odvaha.....ano ano...EGT je dobrý omezovač......žížala píše:Taky přispěju. Dlouhá rovina, pneu 245/45/18 na tachometru kousek za 260. Je to z minulýho léta.

Tak je třeba jít na 260....... ]:->
Musím poprosit Funa ať mi udělá nějaký soft na maximálku...ten sprintovací se nějak hřeje.....

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
ale povedzme si na rovinu maximalka je na 2 veci...na machrovanie a na znicenie agregatu(turba) 

no nic powere budes muset zkusit jet i na 5tkuTDIPOWER píše:To je vole odvaha.....ano ano...EGT je dobrý omezovač......žížala píše:Taky přispěju. Dlouhá rovina, pneu 245/45/18 na tachometru kousek za 260. Je to z minulýho léta.![]()
Tak je třeba jít na 260....... ]:->
Musím poprosit Funa ať mi udělá nějaký soft na maximálku...ten sprintovací se nějak hřeje.....

já myslel, že téma je : Aka je vasa maximalka?cupra747 píše:ale povedzme si na rovinu maximalka je na 2 veci...na machrovanie a na znicenie agregatu(turba)
to tu ani nemozem napisat nazor???žížala píše:já myslel, že téma je : Aka je vasa maximalka?cupra747 píše:ale povedzme si na rovinu maximalka je na 2 veci...na machrovanie a na znicenie agregatu(turba)
- jipi888
- Kontaktovat uživatele:
ale môžeš
je to slobodne forum (podmienka je držať sa tém aby tu v budúcnosti nebol bordel)
Fiat Doblo 1.9D 140km 5000ot
VW Passat 1.9 TDI 230km tacho (GPS nebolo poruke), testnem ked bude opäť pojazdné

Fiat Doblo 1.9D 140km 5000ot

VW Passat 1.9 TDI 230km tacho (GPS nebolo poruke), testnem ked bude opäť pojazdné
VW Passat B5 TDI 223PS , EGR OFF, KAT OUT, FMIC, Turbo by BH,vyfuk by me, predné brzdy:330x30 + 4 piest + DS2500 zadné brzdy : 269x22 + DS Performance