Passat B5 Tdi vibrace
Re: Passat B5 Tdi vibrace
Já tam mám v těch otáčkách asi 290-330Nm (dle kpower). Jen mi ale je divné, že to dělá jen při mírně sešlápnutém plynu. Při plném ne. 

B5.5 TDi AVF, jen soft
- jipi888
- Kontaktovat uživatele:
mne robilo niečo podobné po uprave softu od jednej nemenovanej firmy, vymena softu a bolo to OK.
Prejav:
pri 1600ot až po 1800ot pri jemnom plyne cca 80km/hod to triaslo, presnejšie bolo v softe zle nastavené čerpadlo, ale može to spôsobovať aj tretí vstrek, premeraj ho Ohm metrom malo by tam byť 80-120 Ohm.
Prejav:
pri 1600ot až po 1800ot pri jemnom plyne cca 80km/hod to triaslo, presnejšie bolo v softe zle nastavené čerpadlo, ale može to spôsobovať aj tretí vstrek, premeraj ho Ohm metrom malo by tam byť 80-120 Ohm.
VW Passat B5 TDI 223PS , EGR OFF, KAT OUT, FMIC, Turbo by BH,vyfuk by me, predné brzdy:330x30 + 4 piest + DS2500 zadné brzdy : 269x22 + DS Performance
- subz3ro_tdi
- Kontaktovat uživatele:
mike_1979: necital som pozorne, ze ti to robi iba pri miernom zosliapnuti plynu... dvojhmota sa ozyva pri plnom plyne, ked ma preniest vysoky krutiaci moment v nizsich otackach kde su razy do klukoveho hriadela este velke a pruziny medzi primarnou a sekundarnou hmotou dostavaju zabrat... tvoj problem asi bude naozaj softwaroveho razu... ako hovori Jipi, nieco v dodavke nafty... bud vstrekovace alebo cerpadlo... skusal si zmerat za jazdy v tych otackach ake su korekcie davky paliva RJ (blok meranych hodnot 13) a ako sa sprava ventil pociatku vstreku (blok meranych hodnot 04)?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Zkusím to nalogovat.
Se stejným softem to před výměnou spojky normálně fungovalo.
Se stejným softem to před výměnou spojky normálně fungovalo.
B5.5 TDi AVF, jen soft
- subz3ro_tdi
- Kontaktovat uživatele:
Jj, je to fakt divne. Vyfuk si kontroloval? Neopiera sa to niekde o plech?
Takisto pozri tie hlinikove izolacne plechy, ci sa to niekde neopiera o seba a nemoze rezonovat... ja som s tym mal nedavno tiez problemy, sice v inych otackach ale tiez pri slabom zosliapnuti plynu...
Takisto pozri tie hlinikove izolacne plechy, ci sa to niekde neopiera o seba a nemoze rezonovat... ja som s tym mal nedavno tiez problemy, sice v inych otackach ale tiez pri slabom zosliapnuti plynu...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Kluci tak tady je log, vibrovalo to v úseku, kde je 1806-1848 ot/min. Když už jsem měl trysky sundané, vyčistil jsem je ultrazvukem. Žádná změna.
Jo a změřil jsem i snímač zdvihu jehly 116 ohmů.
Sunday,02,August,2009,11:48:45
038 906 018 AS ,,1.9l R4 EDC G01SG 1635,

Sunday,02,August,2009,11:48:45
038 906 018 AS ,,1.9l R4 EDC G01SG 1635,
B5.5 TDi AVF, jen soft
dej to na nakou uloznu jako soubor, ne takhle. Naloguj toho vic. Kanaly 4, 1,3,11 treba kanal 13 muzes kontrolovat jen na volnobeh a na za jizdy, to je neaktivni

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Snad ten odkaz bude fungovat.
Výrazně to vibrovalo až na konci toho logu.
http://rapidshare.com/files/262977772/vibrace.csv.html
Výrazně to vibrovalo až na konci toho logu.
http://rapidshare.com/files/262977772/vibrace.csv.html
B5.5 TDi AVF, jen soft
Kluci tak jde z toho logu něco vyčíst? 
Jako motivační prémie lahev tomu, kdo jako první určí příčinu problému.

Jako motivační prémie lahev tomu, kdo jako první určí příčinu problému.

B5.5 TDi AVF, jen soft
Mozna bych lehce poladil cerpaldo na vetsi davku. A neni tam ani kousek ve vetsi zatezi. Co rozvody, je tam vse vporadku? Vacka, kola utazene, egr zaslepenej?

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.