A ty fotky toho "popraveného turba" tu dám, protože blbé kecy nesnáším. Navíc jsi mu to řekl ty, že mi to něco nasálo......boooože....

Ale závěr o popraveném turbu si už udělal sám.....bohužel špatný...

Nebylo to myšleno rozhodně ve zlém, pokud si to tak bral omlouvám se. Ale moc dobře víš že náš rozhovor byl veden v přátelském duchu, tudíš si myslím že si pochopil že to byla srandacatdavid píše:Já k tomu dopíšu jen tolik,že jsem zatím nedostal ban,ale byla mi zablokovaná IP adresa a i přes několik urgenci se nic nevyřešilo.Přihlasoval jsem se přes anonymní servr,ale už mě přesla chuť.To že jsem reagoval na to jak Michal kydal na powera vydrželo na chipforu 5min pak bylo smazáno a to bylo 0:30 rano.A abych si nevyskakoval byl mi smazán podpis.Na vyškově bylo fajn teda až na moment,kdy se mě zeptal meďour na to jestli jedu sprintit a já mu říkám "nemám sčím" a on "třeba na kole"!![]()
Jsem rád,že stavím auto na vrchy,ale třeba se pojedu někdy kouknout i na nějakej sprint.
S tímhle se dá, bohužel jen souhlasitLusťa píše:Nebyli to právě lidé z ChF, kteří se pořád zlobili, že jim někdo maže příšpěvky a reklamu?
Tohle fakt nechápu, když mě to sere jinde, proč to dělám u sebe?
Místo toho,aby byla zdravá rivalita, dopadlo to tak,že jsme se na to radši většina vysrali a teď si jezdí jenom jedna skupina proti sobě a neustále se těší z výsledků, ikdyž jsou pořád stejný a je dopředu jasný,jak to dopadne.
Hezky skončily ty TDI sprinty v ČR teda, to se musí nechat.![]()
![]()
![]()
Nemám vyloženě žádný nepřátele, ale jednání některých mě občas dost zaskočí......
Prdim na to,nic se nestalo a začalo mě to žrát až později.Zvažuji,jestli mám vůbec GII brat na sprinty.Huml to říkal dobře auto na sprinty nikdy nebude fungovat na okruhu nebo na vrchách a obráceně.Medour píše:Nebylo to myšleno rozhodně ve zlém, pokud si to tak bral omlouvám se. Ale moc dobře víš že náš rozhovor byl veden v přátelském duchu, tudíš si myslím že si pochopil že to byla srandacatdavid píše:Já k tomu dopíšu jen tolik,že jsem zatím nedostal ban,ale byla mi zablokovaná IP adresa a i přes několik urgenci se nic nevyřešilo.Přihlasoval jsem se přes anonymní servr,ale už mě přesla chuť.To že jsem reagoval na to jak Michal kydal na powera vydrželo na chipforu 5min pak bylo smazáno a to bylo 0:30 rano.A abych si nevyskakoval byl mi smazán podpis.Na vyškově bylo fajn teda až na moment,kdy se mě zeptal meďour na to jestli jedu sprintit a já mu říkám "nemám sčím" a on "třeba na kole"!![]()
Jsem rád,že stavím auto na vrchy,ale třeba se pojedu někdy kouknout i na nějakej sprint.
teba neni...ani zaden zraz a ani tu nepises...len sa prosim ta nevyhovaraj na robotu...dudu píše:Tady to žije jak za mlada zdravím Powera a všechny ostatní naftalíny