MIMOŇSKÉ VÁLKY 2011 26.-28.8.
- jipi888
- Kontaktovat uživatele:
Re: MIMOŇSKÉ VÁLKY 2011 26.-28.8.
já jedu od 4500 ]:->
VW Passat B5 TDI 223PS , EGR OFF, KAT OUT, FMIC, Turbo by BH,vyfuk by me, predné brzdy:330x30 + 4 piest + DS2500 zadné brzdy : 269x22 + DS Performance
já nemluvím jen o sedačkách! ]:->TDIfun píše:Ja taky sedacky nemam, ale mam seriovku. Motor origo, 4X4 origo, takze ja jedu do 2500
GOLF IV 4x4 výkon --- krouták ---Nm
Dobre ti takmysak.tdi píše:já nemluvím jen o sedačkách! ]:->TDIfun píše:Ja taky sedacky nemam, ale mam seriovku. Motor origo, 4X4 origo, takze ja jedu do 2500

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
právě že ten interier mám úplně na hovno takže pokud bude čas a bude mi to jezdit tak ho vyndám kompletně vyčistím a pak vrátím zpět.a přece jenom já to nemám 1000km.TDIfun píše:Dobre ti takmysak.tdi píše:já nemluvím jen o sedačkách! ]:->TDIfun píše:Ja taky sedacky nemam, ale mam seriovku. Motor origo, 4X4 origo, takze ja jedu do 2500,, ja bych v takovem aute nechtel travit 1000km
a mit pak rozvrzanej intros, na to prdim.

GOLF IV 4x4 výkon --- krouták ---Nm
tak porad lepsi nez se pak dohadovat po akci.Hoblik píše:Jeste se ani nevyjelo a uz 4 stranky]:->

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Já mám dvě dětské autosedačky navíc a deset erbegů, asi taky do speciálů
, jinak bych mohl vzít klidně i tři párty stany, ale nevím jestli zvládnu dorazit v pátek, nebo až v sobotu
, ale jinak se na vás těším 

2,O Tdi AZV, soft TDIfun, EGR off, KN filtr, 189 PS/455 Nm
Indi píše:Tak já myslím, že to bude opravdu jak jsem říkal: téměř vše ve speciálech.
Lupo má změněný pohon, je to 4x4, to samé Čajda, Pajin má jiný motor, to samé Hanz, G2 s PD a atd.
V divizi nad 2,5 může jet z těch známých gabriel a žížala s nitrem.
Přečtěte si pravidla.Jsem zvědavý kdy se v ČR přestane na sprintech podvádět, je to jen hoby a švindluje se jako, kdyby šlo o život.
PS: taky budu jeden z těch co bude dávat protesty, začněte se k tomu stavět čelem. Nicméně si myslím, že Čajda a MV+CHF už to nějak ke své spokojenosti rozdělí.
Indy, když chceš abych do toho začal kecat tak jsem tak dnes učinil
kdyby jsi si mě nebral do huby , tak bych se na to vysral (na Mimoni jsem nejel už ani minule)
zitra si můžeš přečíst nová pravidla pro SPECIÁL
Tak urcite kdyby to tak melo byt :)bylo by to superTDIfun píše:tak porad lepsi nez se pak dohadovat po akci.Hoblik píše:Jeste se ani nevyjelo a uz 4 stranky]:->

Keby kazde auto co ma nitro jazdilo v specialoch resp aj ten plastovy G 4 tak by sme vam ta prisli ukazat dake nase trolitre dieslove co jazdia jemne nad 13. A to nejazdi nIkto v europe.
VW passat B6 chip D-Racing